Kurser

Bogøstrik.dk

Arrangementer

Jeg kommer gerne ud til strikkecaféer, foreninger eller individuelle ønsker og fortæller om mit design, hvilke garner jeg bruger, vigtigheden af kun at bruge gode og bæredygtige kvalitetsgarner, komme med vejledning i strikkeriets mangfoldige finesser, alle har brug for en succes ikke mindst når man har lagt et stort arbejde i et strikketøj, investeret i garn m.m., ja så skal man have lov at være stolt af resultatet.

Jeg fortæller også gerne om hvordan ulden måske kan lindre / afhjælpe smerter f.eks. hos gigtpatienter, efter operation,  m.m. Ligeledes ligger der også en opgave i at designe individuelt efter specielle mål, det være sig små som store, der kan også være andre behov, måske er man handicappet, eller har et ønske om noget helt unikt, kun fantasien sætter grænser.

 

Kurser

Jeg holder strikkecafé på min hjemadresse, p.t. mødes vi hver 14.dag i ulige uger, vi har det meget hyggeligt og jeg fornemmer at hver især får ny eller mere individuel rutine i strikkeriets mangfoldige finesser.

Jeg vil også gerne, dersom det ønskes, holde individueller strikkekurser, det være sig aften eller weekend, og det kan enten være hjemme hos mig eller inden for en rimelig kørselsafstand fra hvor jeg bor.